7 продуктів усунуть біль і запалення суглобів, колін, спини і не тільки …

Особливо ефективні для лікування таких проблем, як біль в коліні, біль в плечах, спині, руках і ногах.

Імбир

Є багато продуктів, які варто включити в свій раціон, щоб полегшити біль і запалення суглобів, а також болі в цілому.

Багато з цих продуктів можуть діяти як ібупрофен, зменшуючи відчуття болю і діючи як природний протизапальний засіб.

Імбир

Цей корінь рекомендується для зняття нудоти, а також може зменшити запалення. Ви можете використовувати його для додання смаку своїм стравам, додавати в чай і смузі. А також використовувати у вигляді компресів.

Оливкова олія

Ця олія містить компоненти, подібні до ібупрофену. Ви можете додавати його в свої салати і каші, а також варто використовувати його м’якого масажу болючого місця.

Червоний виноград

Цей чудовий фрукт містить ресвератрол, компонент, що володіє протизапальною дією. Дослідження довели, що поєднання ресвератролу з імбиром може дуже ефективно боротися із запаленням і зменшувати біль.

Чебрець

В лабораторних умовах чебрець був настільки ж ефективний, як і протизапальні дексаметахи, що допомагають полегшити біль, зменшуючи сприйняття болю пацієнтами.

Було доведено, що він є союзником для зменшення болю і запалення. Просто використовуйте його до їжі та чаю, щоб додати смак і усунути запалення.

Риб’ячий жир

Він містить як мінімум дві незамінні жирні кислоти омега-3: ейкозапентаєнову і докозагексаєнову. В результаті ці дві жирні кислоти блокують утворення запальних хімічних речовин у вашому організмі. А також можуть запобігти ревматоїдний артрит, хвороба Крона, подагру і синусит.

Кисла вишня

Згідно з дослідженнями Мічиганського державного університету, щоденне вживання 20 шт кислих вишень може полегшити біль краще, ніж аспірин. Вишні містять антиоксиданти, які можуть зменшити біль від артриту, подагри і запалення.

Хрін

Має потужну протизапальну властивість, тому використовується при подагрі і артриті, а також ревматизмі суглобів. Натертий корінь хрону зберігає свої лікувальні властивості протягом 7-10 днів. Додавайте його у свої соуси, салатні заправки і вживайте з м’ясом.

Джерело: Будете здоровы

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *