Названо 10 кращих жироспалювачів серед звичайних продуктів

Ефективними натуральними жироспалювачами є багато звичайних продуктів. Їх регулярне вживання дієво допомагає схуднути.

Метаболізм

Кращими серед названих дієтологами в журналі Freundin жироспалювачів з числа звичайних продуктів є яйця, яблука, вівсянка, огірки та інші.

Гострий перець, імбир. Інгредієнт капсаїцин, що міститься в них, стимулює процеси обміну речовин, активує роботу шлунка і кишечника. Крім того, стимулює кровообіг, знижує рівень інсуліну, ліпідів в крові. Все це перешкоджає накопиченню жирових клітин, збільшує їх витрату у виробництві енергії.

Яйця. Не тільки їх білок, але і жовток цього звичайного продукту сповнений вітамінів і мінералів (наприклад, впливає на жироспалювання кальцію), що спонукають організм при їх засвоєнні посилено витрачати жир.

Вівсянка. Цільні зерна вівса рясніють розчинними волокнами, які довго перетравлюються, вимагаючи багато енергії для цього, а, значить, і інтенсивного спалювання жиру.

Селера. Містячи багато води, він дає мало калорій, але швидко насичує, заповнюючи шлунок. При цьому в ньому багато клітковини і кальцію, що сприяє прискореному розпаду і видалення жирних кислот з довгим ланцюгом.

Огірки. Звичайний продукт також насичений водою, змушує організм швидко відчувати ситість. Його волога сповнена калію і стимулює організм старанніше виводити зайву рідину, токсини, перероблений жир з організму людини.

Яблука. Високий рівень клітковини робить звичайний продукт одним з кращих жироспалювачів – перетравлення яблук вимагає від нашого тіла високих калорійних витрат.

Кабачки. Конкретно цукіні відрізняються великими обсягами кальцію, заліза, магнію – таке поєднання мінералів впливає на жироспалювання, стимулюючи метаболізм.

Сухофрукти. Змішайте шматочки чорносливу, кураги з вівсяними пластівцями довгого варіння, – отримаєте один з кращих перекусів – мюслі. Його фітохімічні речовини підвищують споживання енергії організмом, що зменшує жирові валики.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *