Доктор Магді Бадран перерахував соки, що знижують ризик зараження коронавірусом

Доктор Магді Бадран, член єгипетського товариства алергологів та імунологів, перерахував соки, що знижують ризик зараження коронавірусом. За словами фахівця, найважливіше в даний час – зміцнення захисних сил організму.

covid-19

“Нам потрібно їсти багато овочів і фруктів, які підвищують працездатність організму і імунітет до хвороб, а також готувати деякі соки в домашніх умовах”, – зазначив Магді Бадран.

Однією з рекомендацій експерта є поєднання імбиру і свіжовичавленого апельсинового соку, що полягає у великій кількості вітаміну С і куркуміну – речовини, відомого своїми бактерицидні властивості і надає стимулюючу дію на імунну систему. Гранатовий сік не гірше справляється з поставленим завданням, так як в ньому багато мінералів і мікроелементів.

Крім того, вітамін P зміцнює судини, B6 корисний для нервової системи, а B12 покращує кровотворення. У цьому ж списку ананасовий сік з лимоном і м’ятою, що дає тілу дозу натурального антибіотика, що допомагає при застуді і ангіні.

У свою чергу сік з ківі багатий аскорбіновою кислотою, тому відмінно підходить для попередження різних простудних недуг, профілактики інфекційних заражень, а також для активізації захисних сил організму. Якщо до складу додати подрібнені банани, то буде посилена поживна цінність напою, з огляду на те, що вони багаті калієм, важливим для роботи серцево-судинної системи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *